Mësim pa telefona celularë në shkollat në Aerodrom – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mësim pa telefona celularë në shkollat në Aerodrom

(MIA) – Shkolla fillore “Aleksandar Makedonski” në bashkëpunim me Këshillin prindëror mori vendim për ndalimin e përdorimit të telefonave celularë gjatë kohës së mësimit.

“Për këtë qëllim, shkolla është furnizuar me dollapë, ku do të vendosen telefonat dhe nxënësit do të mund me më shumë kujdes të ndjekin mesimin. Mësimi pa telefona celularë do të mundësojë të ngritët niveli i procesit arsimor. I nxisim edhe shkollat tjera të komunës të aplikojnë këtë praktikë”, kumtojnë nga Komuna Aerodrom. bs/

Related posts

Incizo film në celular dhe apliko për pjesëmarrje në “Mobile film fest” deri më 15 nëntor

Televizioni Koha

Edhe 30 ditë faturat e papaguara për ujë mund të paguhen në këste dhe pa interes

Televizioni Koha

Televizioni Koha

Leave a Comment