Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Mësimi online, 60% e prindërve kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mësimi online, 60% e prindërve kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët

60% e prindërve të anketuar nga ambasada e parë e fëmijëve “Megjashi”, kanë pohuar se kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët e tyre, nxënësit e shkollave te mesme, për shkak te mësimit online.

Tek ta janë zhvilluar veti negative si, qëndrim i stërzgjatur përpara kompjuterit, vetmi, depresion, monotoni, mosinteresim për mësim, ushqyeshmëri të parregullt, asnjë aktivitet dhe izolim social tregoi hulumtuesja Natasha Paviçeviq duke zbuluar ato që kanë deklaruar 1003 prindërit e anketuar./TV21

Related posts

Nisma për thirrjen e seancës së Kuvendit, Xhaferi ende pa përgjigje

Televizioni Koha

Edhe një parti zyrtarisht i bashkohet koalicionit me LSDM

Televizioni Koha

KSHZ-ja refuzoi kërkesën e ASH-së për komisionerët

Televizioni Koha

Leave a Comment