MIA cak i sulmeve nga hakerët - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MIA cak i sulmeve nga hakerët

MIA i njofton shfrytëzuesit e saj se është cak i sulmeve të hakerëve, që e zhvendosin punën e rregullt dhe shpërndarjen e lajmeve. Për shkak të kësaj janë të mundur ndërprerje në emetimin dhe shpërndarjen e lajmeve dhe pres materialeve tjera në MIA.

Në rrjedhë janë aktivitetet për normalizimin e situatës.

U kërkojmë falje shfrytëzuesve për shkak të situatës së krijuar. /mia

Related posts

Mickoski: Ekonomia kolabon, rritje dramatike të papunësisë, rënie të prodhimit industrial dhe eksportit

Televizioni Koha

Zaharieva: RMV-ja do të ketë vend në BE kur të jetë e përgatitur, për momentin nuk është

Televizioni Koha

Anulohet vendimi për nenin 11-a të Ligjit për amnisti

Televizioni Koha

Leave a Comment