23/09/2023
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mickoski: Kush e nënvlerëson popullin e vet, atij i ndodh populli!Ditë e re, grabitje e re.

Kush e nënvlerëson popullin e vet, atij i ndodh populli!”, thotë Hristijan Mickoski, lider i partisë më të madhe opozitare VMRO DPMNE.

Mickoski në një status në Facebook thotë se qeveria nuk ka plan dhe e mbush buxhetin me paratë e popullit.

Ditë e re, grabitje e re. Ata nuk kanë plan, mbushin buxhetin me paratë e popullit për të shpërndarë tendera privatisht dhe për të vjedhur.
Ata së shpejti do të përkulen para popullit, që të mos jetë vonë…
Kush e nënvlerëson popullin e vet, atij i ndodh njerëzit!”, shkruan Mickoski në Facebook.

Të fundit