06/06/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Milikije Halimi: “Ndërtuam “Rrugën 5” aty ku dy familjet luftare ishin lënë në harresë!

Milikije Halimi kandidatja për kandidatja për kryetare të komunës së Haraçinës ndër tjerash ka potencuar se rrugët që ato kanë ndërtuar ishin harruar nga kandidati i mëparshëm edhe atë tek rrugët që të shpiejnë deri tek familjet që kanë dhënë kontribut edhe në luftë!

Halimi potencon: “Për kë duhet votuar dhe a paska qenë dikush luftëtar apo jo dëshmojnë dy familjet e mëdha dhe me shumë anëtar të familjes të përfshirë në luftë sepse luftrat bëhen për një jet më të mirë për pasardhësit tanë,ata janë familjet që nga oborret e tyre nuk kan mundur të dalin prej baltës,por tani ata gëzojnë rrugët e asfaltuara me qasje deri në shtëpit e tyre që askush nuk u interesua 30 vitet e kaluara,së paku bile rrugët ti kishin…si p.sh rruga tek familja Selimi(Xhemali,Ademi,Lloki etj etj)”

Milikije Halimi ësht është kandidatja që mba epërsi në sondazhet e fundit për komunën e Haraçinës!

Të fundit