Ministri Shaqiri takon ministrin Milevski: Diskutojnë për reformat në administratë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Ministri Shaqiri takon ministrin Milevski: Diskutojnë për reformat në administratë

Takim pune me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski

Bashkëpunimi ndërmjet dy ministrive lidhur me reformat e administratës publike dhe digjitalizimit, ishin temat e diskutimit me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski.

U dakorduam se reformat duhet të vazhdojnë, me qëllim të profesionalizimit të administratës, e cila duhet të jetë servis i vërtetë për qytetarët, me rritje të lartë të efikasitetit, transparencës, llogaridhënies dhe përgjegjësisë.

Related posts

Oksfam për shkak të problemeve financiare e ndërpret punën në 18 vende

Televizioni Koha

Dimova: Keqpërdorimi i 2,2 milion eurove nga “Erazmus+” me dokumentacion të manipuluar të tenderit

Televizioni Koha

Në laboratorin izraelit që punon për vaksinën: Na duhen dhe pak javë për ta testuar tek njerëzit

Televizioni Koha

Leave a Comment