Misioni vëzhgues i ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Misioni vëzhgues i ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Vëzhguesit e ODIHR për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut sot në Shkup do të mbajnë konferencë për shtyp në të cilën do ta prezantojnë misionin në zgjedhjet dhe aktivitetet e planifikuara.

Në konferencë për shtyp në pyetjet e mediave do të përgjigjet Tana de Zuuleta, shefi i Misionit Vëzhgues për zgjedhje të ODIHR. MIA.ar/

Related posts

Të shtëna në ajër gjatë arrestimit të një personi të kërkuar me urdhërarrest

Televizioni Koha

Boris Xhonson pozitiv në Kovid-19

Televizioni Koha

Ministria e Jashtme vendos numra telefoni për shtetasit që kanë mbetur jashtë kufijve

Televizioni Koha

Leave a Comment