30/03/2023
3.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Miteva: Arsovska është fajtore për kaosin në Shkup, duhet të japë dorëheqje

Marija Miteva, zëdhënëse e VMRO-DPMNE-së, e pyetur nga një gazetar se si i komentoni zhvillimet në qytetin e Shkupit rreth Këshillit dhe gjendjen me ndërmarrjet, tregoi se e gjithë situata i ngjan një teatri në të cilin Arsovska profilizohet si zgjatja e SDS-së ndërsa punëtorët vuajnë. Miteva theksoi se Danella Arsovska është fajtore për gjithçka që po ndodh dhe për këtë duhet të japë dorëheqje.

Përderisa SDS-ja, drejtori i JSP-së nga SDS-ja dhe Arsovska po e bartin fajin, qyteti po zhytet në borxhe.

“Fakti është se Danella Arsovska është fajtore për kaosin në qytet dhe për këtë arsye ajo duhet të japë dorëheqje, por edhe Arsovska ia ka borxh JSP-së atë që ia ka borxh qeveria e paaftë,” tha Miteva.\Alsat.mk

Të fundit