Mjegull dhe borë në disa akse rrugore – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mjegull dhe borë në disa akse rrugore

Dukshmëri të ulur prej 50 deri në 100 metra për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në grykat malore Pletvar dhe Presekë, informon Lidhja Automote e Maqedonisë.

Reshje të borës ka në Kodër të Diellit, Mavrovë dhe në grykat malore Presekë dhe Strazhë.

Në rrugët tjera përgjatë shtetit komunikacioni po zhvillohet në rrugë të lagështa. fc/

Related posts

Deri tani janë vaksinuar mbi tre mijë punonjës shëndetësorë në Maqedoni

Televizioni Koha

Sulmohet edhe ueb faqja e MASH-it

Televizioni Koha

Bullgaria, Greqia, Rumania dhe Kroacia mbështesin fillimin e negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në

Televizioni Koha

Leave a Comment