Mjekët të shqetësuar nga pasojat e ahengjeve Ohri mund të jetë vatra e re - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mjekët të shqetësuar nga pasojat e ahengjeve Ohri mund të jetë vatra e re

Ohri mund të jetë vatra e re e Covid 19, paralajmëron drejtori i Qendrës së Shëndetit Publik, Sasho Toçkov, pas ahengjeve masive të të rinjve në të cilat nuk respektoheshin masat e distancës sociale dhe mbajtje të maskave mbrojtëse.

„Vërtetë na kap frika dhe në njëfarë mënyre paniku, për atë që na pret në periudhën e ardhshme prej dy javëve, ku presim për shkak të sjelljes së këtillë të disa individëve, të kemi edhe vëllim të rritur të punës dhe numër më të madh të të infektuarve, por të gjithë ata që ishin këtu të papërgjegjshëm, ata janë të përgjegjshëm në vendbanimet, shtëpitë dhe qytetet e tyre ku jetojnë”- deklaroi Sasho Toçkov – Qendra e Shëndetit Publik.

Qytetarët të cilët i anketoi Alsat-i, shprehen se janë të domosdoshme masa më represive nga ana e institucioneve.

„Jo vetëm policia, por të gjitha organet, të gjitha strukturat në Ohër dështuan“.

Related posts

Sot priten çmime të reja të derivateve të naftës

Televizioni Koha

Pendarovski dhe Radev për shkak të korona krizës e e shtynë festimin e Shën Kirilit dhe Metodit në Romë

Televizioni Koha

Edhe gjashtë ditë prezantimi i ofertave zgjedhore të partive para qytetarëve

Televizioni Koha

Leave a Comment