MPB dhe Drejtoria e të Hyrave Publike bashkë në aksion për të paguar gjobat dhe dënimet – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MPB dhe Drejtoria e të Hyrave Publike bashkë në aksion për të paguar gjobat dhe dënimet

Disa mijëra vendime për pagesë të detyrueshme të gjobave dhe dënimeve ka dërguar Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) në Ministrinë e Punëve të brendshme (MPB). Ky aksion bëhet për të marrë paratë nga qytetarët dhe nga kompanitë , për shkak të borxheve të pashlyera nga këto gjoba, raporton portali Presscentar. Kërkohet pagesa e gjobave për shkak të kryerjes së veprave para disa viteve, për gjoba që qytetarët kanë thënë se nuk janë të informuar paraprakisht dhe se janë vjetëruar. Bëhet fjalë për gjoba dhe dënime që kanë ndodhur para tre deri katër viteve. Avokatët theksojnë se veprat që kalojnë tre vite ato vjetërohen dhe se nuk janë më valide. (INA)

Related posts

Hiqet ndalesa për lëvizje në rrugën Mavrovë-Dibër

Televizioni Koha

Maqedoni: Kriza varfëroi më të varfrit

Televizioni Koha

Ziadin Sela: Kemi dorzuar iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për vlerësimin e gjendjes së jashtëzakonshme

Televizioni Koha

Leave a Comment