MPB: Gjithsej 242 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 95 prej tyre janë arrestuar – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MPB: Gjithsej 242 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 95 prej tyre janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendin 109 personave u janë dhënë vendime për vetizolim, ndërsa 112 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB.

Sipas statistikave të MPB-së, nga ana e punonjësve policorë janë kryer kontrolle mbi persona në izolim dhe vetizolim, me ç’ rast është konstatuar se një person në vetizolim, nuk është gjetur në shtëpinë e tij.

Në lidhje me ndalesën për lëvizje gjatë 24 orëve të kaluara, është regjistruar se 242 persona në të gjithë vendin nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’ rast janë arrestuar 95 persona, janë paralajmëruar 37, ndërsa për të tjerët janë përgatitur procesverbale, theksohet në kumtesën e MPB-së. ls/fab

Related posts

OBSH: Vaksinohuni dhe evitoni udhëtimet ndërkombëtare!

Televizioni Koha

Shkup, 79 raste me verdhëz moshat shkollore më të prekurat nga kjo sëmundje

Televizioni Koha

BDI nuk do të bashkëpunojë me atë shumicë ku do të ishte edhe “E majta”

Televizioni Koha

Leave a Comment