MPB tregon se në cilat pika kufitare mund të kalojnë qytetarët që vijnë nga jashtë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MPB tregon se në cilat pika kufitare mund të kalojnë qytetarët që vijnë nga jashtë

Ministria e Punëve të Brendshme nëpërmes një kumtese me shkrim ka njoftuar qytetarët që vijnë nga jashtë, se mund t’i shfrytëzojnë pikat kufitare Tabanoc, Bogorodicë, Qafë-thanë, Deve Bair dhe aeroportet në Shkup dhe Ohër.

“Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut mundet për dalje nga shteti të shfrytëzojnë gjithë pikat kufitare drejt Bullgarisë dhe Greqisë pa kufizime, si dhe aeroportet në Shkup dhe Ohër. Hyrje dhe dalje drejt Serbisë është i mundur vetëm në pikën kufitare Tabanoc-Preshevë. Kosova ka ndalesë për hyrje në gjitha anët, përfshirë edhe shtetasit tanë, që domethënë se shtetasit tanë nuk mundet të hyjnë në Kosovë. Qytetetarët tanë në Shqipëri mundet të hyjnë vetëm nga pika kufitare Qafë-Thanë. Derisa vijnë nga vende tejet të rrezikuara, qytetarët tonë mundet të hyjnë në shtetin tonë vetëm në pikat kufitare Tabanoc, Bogorodicë, Qafë-thanë, Deve Bair dhe aeroportet në Shkup dhe Ohër. Qytetarët e huaj që vijnë nga vendet e tejet rrezikuara nuk mund të hyjnë në asnjërën pikë kufitare, hyrja e tyre është e ndaluar”, thuhet në komunikatën e MPB.

Related posts

Maturantët e shkëlqyeshëm përzgjedhin UEJL-në

Televizioni Koha

Kasami nga Tearca: Parti të ndryshme u bashkuam për të ardhmen e Maqedonisë evropiane

Televizioni Koha

GULF OIL APELON TE TË GJITHË QYTETARËT TË RESPEKTOJNË MASAT PËR PREVENTIVË DHE MBROJTJE NGA KORONAVIRUSI

Televizioni Koha

Leave a Comment