MPJ ka organizuar kthim të 63 shtetasve të Maqedonisë nga Mali i Zi dhe Kosova – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MPJ ka organizuar kthim të 63 shtetasve të Maqedonisë nga Mali i Zi dhe Kosova

Ministria e Punëve të Jashtme kumtoi se në bashkëpunim me MPJ-në e Malit të Zi dhe Kosovës, në mëngjes ka organizuar kthim të 63 shtetasve të Maqedonisë në vendin e tyre, me një autobus dhe 19 automobila, të cilët do të dërgohen në karantinë të domosdoshme, sipas masave për mbrojtje nga pandemia.

Njëkohësisht, me autobus rrugës drejt Malit të Zi, është mundësuar 15 qytetarë malazez të kthehen në vendin e tyre.

Ministria e Punëve të Jashtme, njëherit, u falënderohet autoriteteve malazeze dhe kosovare për bashkëpunimin, transitin e pandërprerë dhe solidaritetin. sa/

Related posts

Gjashtë raste të reja me koronavirus, shkon në 70 numri i të infektuarve

Televizioni Koha

Maqedoni, nuk ka tatim personal për kompanitë që janë të goditura nga gjendja me coronavirusin

Televizioni Koha

Filipçe: Nuk ka nevojë për orë policore, nuk sjellë asnjë efekt

Televizioni Koha

Leave a Comment