Lajmi i Ditës Maqedoni

MSH publikon listën e vendeve me rrezik të lartë të përhapjes së coronavirusit

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut në web-faqen e saj e ka publikuar listën e vendeve që janë më të rrezikuara dhe që rekomandohet qytetarët t’i shmangin në udhëtimet e tyre.

Sipas listës së publikuar, në vendin e parë është Kina, në të dytin Italia, e treta Korea e Jugut, Irani i katërti, Franca e pesta, Gjermania e gjashta dhe Spanja e shtata. Këto vende bëjnë pjesë në grupin e vendeve me rrezik të lartë nga coronavirusi.

Ndërsa me rrezik të mesëm në vendin e parë është Japonia, kurse në të dytin SHBA-të.

Maqedonia e Veriut është vendosur në vendin e shteteve me rrezik të ulët të mundësisë së përhapjes së coronavirusit.

Ministri i Shëndetësisë sot sërish bëri thirrje që të mos udhëtohet në asnjërin prej vendeve që janë në listë, pasi shumë shpejt një vend mund të kalojë në vend me rrezik të lartë./Telegrafi/

Related posts

OBSH është e përqendruar në katër ose pesë trajtime të cilat premtojnë më shumë

Televizioni Koha

MASH shpall konkurs për regjistrim në shkollat e mesme

Televizioni Koha

Anketa e re: BDI dhe ASH ngushtojnë diferencën, VMRO-DPMNE prinë tek maqedonasit

Televizioni Koha

Leave a Comment