04/10/2023
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mungesa e pasaportave, përplasje Çulev-Spasovski

Problemi me mungesën e pasaportave nuk do të zgjidhet deri në fund të marsit, njoftoi Ministri teknik i brendshëm Naqe Çulev.

Për mungesën e pasaportave, Çulev akuzoi paraardhësin e tij në këtë dikaster, Oliver Spasovskin. Ministri teknik i punëve të brendshme Çulev tha se Spasovski në mënyrë të jashtëligjshme ka realizuar tender për furnizim të dokumenteve të udhëtimit dhe ka firmosu marrëveshje me kompaninë gjermane “Veridos” për prodhimin e dokumenteve për vitin 2016-2017 në shumën mbi 12,8 milion euro.

Të fundit