MYFTINIA E TETOVËS ORGANIZON TURNE NË FUTBOLL TË VOGËL – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MYFTINIA E TETOVËS ORGANIZON TURNE NË FUTBOLL TË VOGËL

Muftinia e Tetovës edhe këtë vit do të organizoj turnir në futobolll të vogël.Në këtë turne pjesëmarrjen e tyre e kanë konfirmuar xhemati I qytetit të Tetovës ku gjithsej janë paraqitur 36 ekipe pjesmarrëese të cilët kan hedhur shortin mbrëmë në objektin për shërbime fetare dhe sociale të bfi- muftinia në Tetovë .Turneu ka filluar mbrëm  në ora 20 në sallën e sportit të shkollës së mesme të gjimnazit Kiril Pejcinovic në Tetovë.Mes tyre, pjesëmarrëse janë xhamia e fshatit Pirok, Sllatinë, Uzurmisht, Pallçisht, Bogovinë, Çellopek, xhamia e lagjes Dardania, Grupçin,. Kallnik, Zhelinë dhe të tjera.Fituesitdo te kenëshperblime./TV KOHA/

Related posts

Filipçe: Rezulatet e mira janë meritë e çdo qytetari që i respekton masat dhe e mbron shëndetin publik

Televizioni Koha

Verifikimi në Listën Zgjedhore nga 26 shkurti, fushata fillon më 23 mars

Televizioni Koha

Taravari: Mjekësia dhe politika kanë një të përbashkët të rëndësishme, NJERËZIT!

Televizioni Koha

Leave a Comment