Lajmi i Ditës Maqedoni

Ndalesën për lëvizje nuk e kanë respektuar 52 persona, prej tyre 28 janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja.

Nga ana e nëpunësve policorë janë kryer kontrollet te personat në izolim dhe vetizolim, me ç’rast nuk janë evidentuar persona, të cilët nuk e kanë respektuar masën për izolim dhe vetizolim.

Lidhur me ndalesën për lëvizje gjatë 24 orëve të kaluara, u evidentua se në nivel të tërë shtetit, 52 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast janë arrestuar 28 persona, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa adekuate. Po ashtu lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 205 shkelje. bsh/

Related posts

I punësuari në Arkivin Shtetëror e pranon gabimin: 300 mijë denarët për ushqim i bëri 300 milionë denarë

Televizioni Koha

Stoltenberg: Neni 5 i kartës së NATO-s do të zbatohet pa dalim të ligjit për mbrojtje

Televizioni Koha

Moti me vranësira dhe i ftohtë

Televizioni Koha

Leave a Comment