04/10/2023
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ndryshime kadrovike në VMRO-DPMNE

Komiteti ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së mbrëmë kishte seancë të rregullt në të cilën është diskutuar për shumë tema, me theks të gjendjes aktuale politike. Ishte konstatuar se Qeverinë të cilën e votuan LSDM dhe BDI është me kuadro të vjetra dhe të konsumuara, të cilat në Maqedoni sollën shumë krim, korrupsion dhe zhvatje. Gjendja me ekonominë dhe varfërinë e rritur është gjithnjë e më brengosëse, ka fluks të investimeve të huaja në vend të tërheqjes dhe rritjes së papunësisë për 40 mijë.

Qeveria e LSDM-së është qeveri e cila është regresive dhe nuk mund ta udhëheq shtetin.

Në seancë e Komitetit ekzekutiv ishte sjellur vendim për zgjedhje të kryetarëve të komiteteve komunale në njësitë zgjedhore 1, 2 dhe 3.

Procesi i ndryshimeve kadrovike dhe riekipimi do të vazhdojë në periudhën e ardhshme.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

Të fundit