Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Ndryshime në Ligjin për sigurim shëndetësor! - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Ndryshime në Ligjin për sigurim shëndetësor!

Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonominë e Ujërave dhe Komisioni për Shëndetësi, do të mbajnë sot seanca në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë të Veriut.

Në agjendën e Komisionit të Bujqësisë është Informacioni mbi gjendjen e duhanit nga të korrat 2020-2021 deri më datë 21.12.2020, të parashtruar nga një grup deputetësh nga opozita.

Para anëtarëve të Komisionit Shëndetësor janë dy propozim-ligje në lexim të dytë, që miratohen me procedurë të shkurtuar – ndryshimet dhe plotësimet në Ligjin për kujdes shëndetësor dhe ndryshimet në Ligjin për sigurim shëndetësor.

Related posts

VMRO-ja nuk mbështet Ligjin për Mbrojtje nga Sëmundjet Infektive

Televizioni Koha

MPJ do ta thërras për konsultime konsullin e përgjithshëm në Munih për shkak një përmbajtje të publikuar në Fejsbuk

Televizioni Koha

Opozita shqiptare nuk lëshon pe, Zaev i gatshëm për takim liderësh që Kuvendi të zhbllokohet

Televizioni Koha

Leave a Comment