Ndryshimet ligjore për të punësuarit në sektorin publik dhe administratorët në debat publik – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Ndryshimet ligjore për të punësuarit në sektorin publik dhe administratorët në debat publik

Debat publik për ndryshim të Ligjit për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjin për nëpunësit në administratë do të mbahet sot në Shkup.

Në debatin publik do të marrin pjesë ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, drejtori i Agjencisëpër administratë, Spase Gligorov dhe Biljana Nikollovska Zhagar, këshilltar shtetëror për administratë publike në MSHIA. .

Related posts

Xhaferi ofroi takim liderësh për t’u konfirmuar zgjedhjet më 12 prill

Televizioni Koha

Dimkovski: Bashkëpunojmë me vetëqeverisjen lokale për parandalimin e “etheve të derrave afrikanë”

Televizioni Koha

Në pushim dhe plazh me distancë fizike! Agjencitë turistike kërkojnë ndihmë, anulojnë aranzhmanet

Televizioni Koha

Leave a Comment