04/10/2023
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 153 raste të reja të covid-19 në Tetovë 20 raste të reja sot

Në 24 orët e fundit janë bërë 1279 testime, dhe janë regjistruar 153 raste të reja të covid-19 në:

– Shkup 66
– Kumanovë 13
– Shtyp 13
– Prilep 2
– Tetovë 20
– Strugë 7
– Bitola 1
– Ohër 7
– Kriva Palanka 1
– Koçani 1
– Probistip 1
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 6
– Resen 12

Vdiqën 6 persona, një pacient nga Shkupi, dy nga Shtipi, një nga Tetova, një pacient nga Ohri dhe një nga Reseni.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 75 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 47
– Shtyp 13
– Prilep 1
– Tetovë 3
– Strugë 2
– Veles 1
– Ohër 3
– Kavadarci 1
– Gjevgjeli 2
– Koçani 1
– Probistip 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 55.735 testime covid-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 5595, numri i pacientëve të shëruar është 2166, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3164.

Të fundit