01/10/2023
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në dhjetor 66,1 për qind e energjisë së konsumuar nga prodhimi vendor

(MIA) – Në dhjetor të vitit të kaluar në vend gjithsej janë konsumuar 798.920 megavat orë energji, 32,380 milionë metra kub gaz natyror normal, 593.973 tonë qymyrguri dhe 95.489 tonë produkte nafte.

Sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikës, 66,1 për qind e energjisë së konsumuar elektrike është nga burime vendore, ndërsa 97,3 për qind nga gjithsej qymyrguri i shpenzuar janë përdorur për prodhime të energjisë. mb/

Të fundit