Në fshatin Jegunocë ëndra e kahmotshme po bëhet realitet – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në fshatin Jegunocë ëndra e kahmotshme po bëhet realitet

Në një postim Kryetari I komunës së Jegunocës Darko Blazheski informon opinionin e gjërë për  një aksion gjelbërimi dhe fillimin e punimeve të sallës së re sportive.

Me   kënaqësi iu bashkangjita  Iniciativës për  Jegunocë të Gjelbërt,

Mbjell drunjë eco Jegunocë , pranova sfidën.

Sot mbollëm 700 drunjë në Jegunocë.

Kujdesi  për  mjedisin jetësor  është një shqetësim për fëmijët tanë dhe të ardhmen tonë

“Si kryetar i komunës  unë sfidoj kolegët e mi ….. të ndërmarrin të njëjtin veprim, në mënyrë që të mund të vazhdojmë të luftojmë për një mjedis më të shëndetshëm së bashku.

Së bashku për një Jegunocë më të  pastërt.

Ditë më parë Kryetari I komunës së Jegunocës Darko Blazheski informoi sepas 16 viteve me premtime boshe nga VMRO-ja me dëshirën time dhe bashkëfshatarëve të mijë kanë filluar punimet për ndërtimin e sallës së re sportive në fshatin Jegunocë, duke thënë se ëndra po bëhet realitet falë qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Z.Zoran Zaev./TV KOHA/

Ne e mbajmë fjalën .Përfundon ai.

Related posts

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

Televizioni Koha

Sërish do të ketë shtrenjtim të çmimeve të bukës dhe vajit në Maqedoni

Televizioni Koha

Raportimi mbi pandemin ka shkaktuar stres, ankth dhe depresion te gazetarët

Televizioni Koha

Leave a Comment