25/03/2023
12.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në fshatin Xhermë të malësisë së Tetovës ka filluar ndërtimi i murit mbajtës

Në fshatin Xhermë të malësisë së Tetovës ka filluar ndërtimi i murit mbajtës në gjatësi 50 metra, gjërësi 0.5m, dhe lartësi 2.5m. Vlera e përgjithshme e investimit është 1.5 milion denarë

Të fundit