Në Gostivar vendosen koshe për grumbullimin e shisheve të plastikës dhe ambalazh kartoni - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në Gostivar vendosen koshe për grumbullimin e shisheve të plastikës dhe ambalazh kartoni

Vetëqeverisja lokale e Gostivarit do t’i përmirësojë shprehitë e qytetarëve për grumbullimin e ambalazhit të plastikës dhe të kartonit. Në bashkëpunim me NP “Komunalec” në disa lokale do të vendosen koshe me formë të ndryshme.

Nga NP Komunalec informojnë se në fillim koshet nga rrjetat metalike do të vendosen në disa lokacione frekuente nëpër qytet.

Koshet i kanë përpunuar të punësuarit në ndërmarrjen komunale. Tani për tani janë në dy forma. Për grumbullimin e shisheve plastike janë kafaz në formë të një shisheje të madhe, ndërsa për ambalazh kartoni janë kafaz katrorë.

Në ndërkohë është arritur marrëveshje me një kompani e cila do t’i mbledhë mbetjet dhe pas një kohe të caktuar do t’i zbrazë koshet dhe gjërat do t’i dërgojë në riciklim./MIA

Related posts

ASH: Masat e qeverisë duhet të nxisin mbajtjen e punëtorëve në punë

Televizioni Koha

Qeveria: Gjykata kushtetuese ta hedhë poshtë si të pabazë nismën për vlerësim të kushtetutshmërisë së Dekretit për çështje lidhur me procesin zgjedhor

Televizioni Koha

Secili që ka bërë test për antitrupa duhet të bëjë edhe test për praninë e koronavirusit

Televizioni Koha

Leave a Comment