Në komunën e Zhelinës shënohet 7 dhe 8 marsi (VIDEO) – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në komunën e Zhelinës shënohet 7 dhe 8 marsi (VIDEO)

7 dhe 8 marsi është shënuar në komunën e Zhelinës në një organizim nga ana e kryetarit Blerim Sejdiu. Me këtë rast, ishin ftuar mysafirë të ndryshëm, shkrimtarë, profesorë dhe veteran të arsimit.Për kryetarin e komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu, ky manifestim shënon dy data maft të rëndësishme në mënyrë të veçanta ku edhe është mbajtur orë letrare.

 

Për shkrimtarët është I mirëseardhur ky manifestim pasi që në këtë formë ruhet tradita e 7 dhe 8 marsit.

Deklarata Abdulla Ademi

Komuna e Zhelinës traicionalisht shënon 7 dhe 8 marsin për të përkujtuar hapjen e shkollës shqipe dhe ditën e gruas.Tv Koha

 

Related posts

Arben Taravari:I nderuar qoftë kujtimi i të larguarve në tragjedinë e Llaskarcës!

Televizioni Koha

Rritet pagesa në në pagesat rrugore të Maqedonisë

Televizioni Koha

Aksidenti tragjik, rritet numri i të vdekurve në helikopterin ku ndodhej Bryant

Televizioni Koha

Leave a Comment