Në Kuvend do të hapet Zyra parlamentare buxhetore - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në Kuvend do të hapet Zyra parlamentare buxhetore

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së veriut sot do të hapet zyra parlamentare buxhetore.

Në hapje është paralajmëruar fjalim i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, si dhe ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, Rejçell Gallouej, si dhe drejtorit ekzekutiv të Fondacionit për demokraci të Vestminsterit, Entoni Smith. .

MEDIAL.mk

Related posts

Sot Kongresi i LSDM, Pendarovski konfirmohet si kandidat për president

Televizioni Koha

Filipçe: Ka mjaftueshëm shtretër spitalor, askush nuk do të mbetet pa trajtim shëndetësor

Televizioni Koha

Masat e reja për organizim të festave do të shkaktojnë kaos në restorante

Televizioni Koha

Leave a Comment