Në Medresesë “Isa Beu” paralelet në Tetovë do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në Medresesë “Isa Beu” paralelet në Tetovë do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut

Organizata Komunale e Kryqit të kuq Tetovë, dhe Instituti i Mjekësisë  për Transfuzion i RM – Qendra e Mjekësisë së Transfuzionit në Tetovë, me Medresenë “Isa Beu” paralelet në Tetovë, organizojnë aksion të dhurimit të gjakut në:

•   Në hapësirat e Medresesë “Isa Beu” paralelet në Tetovë më datë 24.10.2019 e Enjte, do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut me fillim nga ora 11:00 deri më ora 14:00.

Related posts

Kërçovë, 21 persona në izolim dhe 39 ndëshkime për mosmbajtjen e maskave

Televizioni Koha

Maqedonia e Veriut nuk shpallë gjendje krize

Televizioni Koha

Sot është afati i fundit për aplikim për vauçerë për turizëm

Televizioni Koha

Leave a Comment