04/10/2023
16.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në organizim të Forumit të Gruas pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, u realizua aktiviteti i prezantimit të kandidateve për këshillin komunal të Tetovës

Në organizim të Forumit të Gruas pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, u realizua aktiviteti i prezantimit të kandidateve për këshillin komunal të Tetovës nga lista e BDI Tetovë. Në këtë ngjarje kandidatet prezantuan tema të ndyshme nga sfera shoqërore dhe politike si që janë: mjekësia, jeta studentore, organizimi i jetës rinore, komunikimi ndërkulturor në nivel komunal, dhe perspektiva e zhvillimit politik të vajzave të reja në forumin rinor të BDi-së.

Të fundit