Në Shkup 25 persona të akuzuar për mosrespektim të rregullave shëndetësore – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në Shkup 25 persona të akuzuar për mosrespektim të rregullave shëndetësore

Gjithsej 25 persona janë propozuar nga ana e Prokurorisë Themelore Publike e Shkupit për gjobë prej 2.000 euro për mosrespektim të rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë.

Nga PP informojnë se dy nga të akuzuarit nuk e kanë respektuar urdhrin për vetizolim të detyrueshëm derisa të tjerët janë hasur në shkelje të orës policore. fab/

Related posts

Konfiskohen 23 prona dhe 204 makina të kompanisë “Transmet” të Sead Koçanit

Televizioni Koha

Maqedoni, mundësohet importi i vaksinave kundër Covid

Televizioni Koha

Ndihmë për të prekurit nga tërmetet, ku mund të jepni ndihmën tuaj

Televizioni Koha

Leave a Comment