23/09/2023
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nënshkrim i Memorandumit për bashkëpunim me të gjitha komunat dhe Qytetit të Shkupit (drejtpërdrejtë)

(MIA) – DREJTPËRDREJTË- Nënshkrim i Memorandumit për bashkëpunim me të gjitha komunat në Maqedoninë e Veriut dhe Qytetit të Shkupit.

Të fundit