30/11/2023
8.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Next.e.Go Mobile, kompania për prodhimin e veturave elektrike me bazë në Gjermani, tashmë është pjesë e Bursës NASDAQ

Për Grupin e biznesit tonë familjar dita e djeshme shënoi një moment të veçantë. Me këtë rast po e shpreh gëzimin tim që Next.e.Go Mobile, kompania për prodhimin e veturave elektrike me bazë në Gjermani, tashmë është pjesë e Bursës NASDAQ me seli në Nju Jork.

Listimi i Next.e.Go Mobile në këtë bursë amerikane dhe shpallja e djeshme e bërjes publike përbën kulmin e një pune të madhe e me përkushtim të një ekipi të tërë. Kjo arritje është dhe fillimi i kapitullit tjetër në rrugëtimin e Next.e.GO Mobile. Nasdaq gjithmonë ka qenë qendër për inovacionin dhe ne jemi vërtet të lumtur që jemi pjesë e këtij ekosistemi me aq shumë ndikim.

e.GO Mobile

Të fundit