01/06/2023
17.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,14 % në raport me vendimin e datës 10.4.2023.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-98 dhe të EURODIZELIT (D-E V) nuk ndryshojnë.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 0,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i EUROSUPERIT BS-95 rritet për 0,50 den/litër, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i Mazutit M-1 SU rritet për 0,330 den/kg.

Nga data 19.4.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 85,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 87,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 74,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 41,409 (denarë/kilogram)

Të fundit