Arben Taravari : Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Arben Taravari : Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet

Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet. Nga 8 rajonet zhvillimore ekonomike, më të varfërat në Maqedoni janē zona e Pollogut dhe e Kumanovës, respektivisht aty ku jetojnë më shumë shqiptarët!

Ka shkruar ne facebook kryetari i komunes se Gostivarit Arben Taravari

Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet. Nga 8 rajonet zhvillimore ekonomike, më të varfërat në Maqedoni janē zona e Pollogut dhe e Kumanovës, respektivisht aty ku jetojnë më shumë shqiptarët!

Related posts

Edhe gjashtë ditë prezantimi i ofertave zgjedhore të partive para qytetarëve

Televizioni Koha

LSDM paralajmëroi 600 milionë euro për kompanitë vendase dhe investimevet e huaja të drejtpërdrejta, VMRO pagë më të lartë për 25 për qind

Televizioni Koha

Video/ Infermieret në Angli kërcejnë mes spitalit dhe japin një mesazh të rëndësishëm

Televizioni Koha

Leave a Comment