03/12/2023
5.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një familje nga Maqedonia e Veriut është helmuar nga ushqimi i bërë vetë kanë përfunduar në Toksikologji

Një familje ka përfunduar në Klinikën e Toksikologjisë pasi është helmuar nga ushqimi, sipas policisë.

Sipas raportit, më datë 17.10.2023 në orën 12:00 në Komisariatin e Policisë Kisella Vodë, nga Klinika e Toksikologjisë pranë Kompleksit të Klinikës “Nënë Tereza” është raportuar se më datë 15.10.2023 për ndihmë mjekësore u është sjellë C.S. (79 ). , G.S.(55) dhe D.K.(47), të gjithë nga Shkupi, të helmuar nga ushqimi i bërë vetë në shtëpinë e tyre familjare në Shkup.

Personat janë ndaluar për trajtim të mëtejshëm.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Të fundit