29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një grua nga Kavadari ka paguar 300 euro për punë jashtë vendit, por nuk ka marrë dokumente

Një 49-vjeçare nga Kavadari ka raportuar se është mashtruar nga një person i cili është paraqitur si ndërmjetës për punë jashtë vendit.

Ata janë takuar përmes një aplikacioni celular, pas së cilës në periudhën nga 14 gushti deri më 18 shtator i ka paguar gjithsej 18.437 denarë për sigurimin e dokumenteve për punë jashtë vendit.

Siç raportohet, ajo nuk ka marrë dokumentet, dhe personi ka ndërprerë komunikimin, pas së cilës ajo ka kuptuar se ishte mashtruar, sipas policisë. Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Të fundit