Një person e ka humbur jetën, tre janë lënduar në aksidente në Shkup – Tv Koha
Kronika e Zeze

Një person e ka humbur jetën, tre janë lënduar në aksidente në Shkup

Një person e ka humbur jetën, ndërsa tre janë lënduar më rëndë në katër nga gjithsej 24 aksidente që gjatë fundjavës kanë ndodhur në rajonin e Qytetit të Shkupit.

Sipas të dhënave të SPB Shkup, policia gjatë fundjavës ka sanksionuar 19 shoferë të cilët e kanë drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit, 55 persona të merren me të drejtën e menaxhimit të automjetit motorik dhe pesë fillestarë.

Nga komunikacioni janë përjashtuar 242 shoferë për shkak të shpejtësisë së madhe nga e lejuara dhe 39 automjete të paregjistruara.

Për parkim të parregullt janë dhënë 151 dënime, ndërsa me ndihmën e karrotrecit janë marrë 97 automjete.

Janë dënuar 11 këmbësorë të cilët kanë kaluar jashtë vijave të shënuara për ta, 14 shoferë të cilët e kanë kaluar udhëkryqin në dritën e kuqe, shtatë për rreshtim të parregullt, 10 për parakalim të padrejtë, nëntë për mos mbajtjen e rripit të sigurimit nga ana e shoferëve gjatë drejtimit të automjetit motorik dhe 25 për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit motorik. fb/

Related posts

Një muaj paraburgim për të dyshuarin që theri dy persona

Televizioni Koha

Kontrolle policore në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, shumë shoferë në gjendje të alkoolizuar

Televizioni Koha

49 vjeçari bie nga çatia dhe përfundon në spital

Televizioni Koha

Leave a Comment