Një punonjës i NTP-Shkup infektohet me coronavirus – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Një punonjës i NTP-Shkup infektohet me coronavirus

Nga Ndërmarrja për Transport Publik në Shkup informojnë një punonjës i tyre është i infektuar me coronavirus, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga atje thonë se NTP me përgjegjësi, me kohë dhe në mënyrë aktive zbaton dhe merr të gjitha masat e nevojshme, parandaluese dhe mbrojtëse në luftën kundër përhapjes së Covid-19, në mënyrë që të mbrojë përdoruesit e transportit publik dhe punonjësit e tyre.

“Në NTP-Shkup ka një person pozitiv për Covid-19, i cili ishte shtruar në spital me kohë, dhe nuk ka qenë në kontakt me kolegë për më shumë se dy javë duke pasur parasysh masën e qeverisë për përjashtime për të sëmurët kronikë. Personi nuk ishte i përfshirë në transportin publik, por ishte pjesë e stafit ndihmës (parkues) i cili ishte në kontakt të kufizuar me punonjësit e tjerë”, thonë nga NTP.

Nga atje shtojnë se pesë punonjës të NTP-Shkup, të cilët janë gjithashtu pjesë e stafit ndihmës-teknik, janë në vetizolim pasi u raportua se kishin pasur kontakte me persona që më parë kishin qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me të kthyerit nga një vend me rrezik të mesëm ose të lartë./Telegrafi/

Related posts

Ajdari komenton avancimin e Fatime Fetait: U shpërblye pasi dënoi me burg të perjetshëm shqiptarët në rastin “Monstra”

Televizioni Koha

Të dielën fillon llogaritja dimërore e kohës

Televizioni Koha

Komuna e Zhelinës në proces binjakëzimi me Bashkinë e Korçës, për të sjellë frymën e origjinalitetit të serenatës korçare

Televizioni Koha

Leave a Comment