Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Një vajzë dhjetëvjeçare është mbytur në lumin e fshatit Banjicë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Një vajzë dhjetëvjeçare është mbytur në lumin e fshatit Banjicë

Një vajzë dhjetëvjeçare nga fshati Banjicë, komuna e Çashkës, e cila dje rreth orës 9 është zhdukur, në mëngjes është gjetur e vdekur në ujërat e turbullta të lumit Reçicë e Vogël nën fshatin Banjicë. Bëhet fjalë për Eshurime Beqirova nga fshati Banjicë, ndërsa rasti është paraqitur edhe në SPB, konfirmoi për MIA-n, zëdhënësi Veroljub Dodevski.

Vajzën e zhdukur dje tërë ditën në ujërat e lumit e kanë kërkuar gjashtë pjesëtarë të ekipit për vërshime pranë Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim nga Velesi, të udhëhequr nga Angel Panovski, i cili dha deklaratë për MIA-n.

Ai shtoi se në tokë e kanë kërkuar pjesëtarë të SPB Veles dhe ekip nga Njësia zjarrfikëse territoriale Veles.

Përndryshe, vajzën e kanë gjetur fshatarët e Banjicës.Mia. bsh/

Related posts

Maqedoni: MSHIA lëshon leje ditore për lëvizje gjatë kohës së orës policore

Televizioni Koha

Reagim: Denigrimi i skajshëm i shqiptarëve në institucionet shtetërore po vazhdon

Televizioni Koha

Pesë të lënduar mes të cilëve edhe një foshnjë tremuajshe në një aksident hekurudhor afër Velesit

Televizioni Koha

Leave a Comment