03/10/2023
11.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuk ka më pritje të gjata në vendkalimet kufitare

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Siç informojnë nga Lidhja Auto Moto (LAM), komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata dhe pa pengesa.

Nga LAM rekomandojnë për të gjithë vozitësit adaptim të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimit rrugor.

 

Të fundit