Numri i shfrytëzuesve në transportin publik në Londër do të ulet për 85 për qind – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Numri i shfrytëzuesve në transportin publik në Londër do të ulet për 85 për qind

Transporti publik në Londër do të duket shumë më ndryshe sesa para epidemisë, kur njerëzit do të kthehen në punë sepse numri i përdoruesve do të zvogëlohej për 85 për qind.

Autoritetet theksojnë se për shkak të masës së respektimit të distancës fizike, transporti urban i Londrës do të mund të përdoret nga 13 deri në 15 për qind të numrit të përgjithshëm të udhëtarëve në kushte normale.

Përdoruesit e transportit publik në Londër do të jenë 85 për qind më pak, madje edhe kur të gjitha automjetet janë në qarkullim, përfshirë edhe metronë dhe autobusët, njoftojnë mediat britanike. mb/

Related posts

STUDENTI I UT-SË REALIZON NJË SHPIKJE MBRESËLËNËSE

Televizioni Koha

ASHMAA: Mediat t’u përmbahen Udhëzimeve për raportim dhe obligimeve ligjore

Televizioni Koha

Shënohet 25 vjetori i ligjëratave të para në Universitetin e Tetovës

Televizioni Koha

Leave a Comment