Auto Tach Botë Emisione Gatojca Horoskopi Kronika e Zeze Kuriozitetet Lajme Maqedoni Rajon Shendetësi Showbizi Sport

Nxënësit lënë Kosovën për të ikur në Perëndim

Mësuesi i shkollës shkruan se “fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit. Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetuar jashtë Kosovës.

Mësuesi i shkollës shkruan se “fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.

Related posts

Thaçi: Mbështetje për kandidatin për president në harmonizim me përcaktimet strategjike për BE dhe NATO integrimet

Televizioni Koha

Borë, erë dhe mjegull në Kodrën e Diellit, Tetovë, Gostivar, Mavrovë dhe Kriva Pallankë

Televizioni Koha

Maqedonia e dyta për vrasjet mafioze

Televizioni Koha

Leave a Comment