Oda e Ekonomike e Maqedonisë procedon për blerjen më të lehtë të maskave mbrojtëse – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Oda e Ekonomike e Maqedonisë procedon për blerjen më të lehtë të maskave mbrojtëse

Oda Ekonomike e Maqedonisë u bën thirrje kompanive që prodhojnë maska mbrojtëse për të siguruar informacione themelore në lidhje me shitjet e tyre, çmimet, sasitë, periudhën dhe mënyrën e dorëzimit.

Oda Ekonomike do t’i vendosë këto informacione falas në një vend të përshtatshëm në faqen e saj të internetit për të shikuar më të lehtë ofertat dhe kërkesat për maska mbrojtëse në tregun e brendshëm.

Kompanitë që duan të blejnë dhe ofrojnë maska ​​mbrojtëse për punonjësit e tyre falas, theksojnë nga Oda, do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë më lehtë. Kështu, kompanitë do të punojnë dhe punëtorët do të mbrohen më mirë.

“Ekspertët mjekësorë tregojnë se përdorimi i maskave mbrojtëse ul ndjeshëm rrezikun e përhapjes së coronavirusit. Veshja e maskave mbrojtëse rekomandohet ose bëhet e detyrueshme për situata të caktuara në jetën e përditshme. Në fakt, siç qëndrojnë gjërat, procesi i normalizimit të ekonomisë së Maqedonisë ka mundësi që të përfshijë përdorimin e maskave mbrojtëse. Në rrethana të tilla, bëhet shumë e rëndësishme të sigurohet mundësia për blerje në kohë dhe të lehtë të maskave mbrojtëse për kompanitë që duan të blejnë maska ​​mbrojtëse për punëtorët e tyre”, thuhet në deklaratën e Odës Ekonomike të Maqedonisë./Telegrafi/

Related posts

Shkup, nxënësit protestojnë për provimin pranues

Televizioni Koha

Në Qendrën Klinike në Tetovë janë gjithsej 91 pacientë të hospitalizuar ku gjatë 24 orëve të fundit fatkeqësisht 6 persona kanë ndëruar jetë

Televizioni Koha

Kasami nga Departamenti i Shtetit Amerikan: SHBA-të pro koalicionin LSDM – BESA (VIDEO)

Televizioni Koha

Leave a Comment