Orët policore, përjashtohen njerëzit që kanë nevoja urgjente shëndetësore - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Orët policore, përjashtohen njerëzit që kanë nevoja urgjente shëndetësore

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski, gjatë fjalimit të tij të jashtëzakonshëm për masat kundër koronavirusit në vend tha se nga orët policore përjashtohen, policia, ushtria , shërbimi zjarrfikës, punonjësit e higjenës komunale, personat që kanë nevojë për shkaqe shëndetësore urgjente, personat me dializë, nën shoqërimin e dy personave të tjerë, disa farmaci që do punojnë me turne nate.

Related posts

MPPS: Ndihmë financiare për të gjithë të papunësuarit që kishin ndërprerje të marrëdhënies së punës në periudhën prej 11 marsit deri më 30 prill

Televizioni Koha

Kërçovë, 21 persona në izolim dhe 39 ndëshkime për mosmbajtjen e maskave

Televizioni Koha

Autoritetet shëndetësore bëjnë thirrje pacientët të tregojnë të dhëna të sakta dhe të respektohen rekomandimet

Televizioni Koha

Leave a Comment