Organizata Komunale e Kryqit të kuq organizonë aksion të dhurimit të gjakut – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Organizata Komunale e Kryqit të kuq organizonë aksion të dhurimit të gjakut

Organizata Komunale e Kryqit të kuq Tetovë, dhe Instituti i Mjekësisë  për Transfuzion i RM – Qendra e Mjekësisë së Transfuzionit në Tetovë, me Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Nikolla Shtejn” në Tetovë, organizojnë aksion të dhurimit të gjakut në:

•   Në hapësirat e Shkollës së Mesme të Mjekësisë “Nikolla Shtejn” në Tetovë më datë 30.10.2019 e Mërkurë, do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut me fillim nga ora 13:30 deri më ora 17:00.

Related posts

Maqedoni: Do të sillet ligj i ri për ndërtim

Televizioni Koha

KV “Universiteti i Tetovës” e fitoi ndeshjen përballë KV “Liria”

Televizioni Koha

Policia e Maqedonisë do të kontrollojë nëpër shtëpitë private ku ka festime dhe takime

Televizioni Koha

Leave a Comment