11/12/2023
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

OSMANI NË TWITTER: MBËRRIJNË NGA BULLGARIA MBI 50.000 VAKSINA “PFIZER”

RMV-ja dje ka pranuar donacionin e mbi 50.000 vaksinave “Pfizer” nga Bullgaria – ka shkruar në Tuitter Ministri I Jashëtm Bujar Osmani.

“Vaksinat tashmë janë distribuar dhe gati për t`u përdorur. Një gjest I rëndësishëm I miqësisë dhe solidaritetit” – ka shkruar Osmani në Tuitter.

Parlamenti bullgar më 8 Shtator miratoi donacionin e mbi 50.000 vaksinave për RMV-në.

Ministri bullgar I Shëndetësisë, Stojço Kacarov, atëherë sqaroi se donacioni duhej të kryhej gjatë Qershorit, por për shkak të problemeve me procedurat I njëjti nuk ishte realizuar.

Të fundit