Panovski: Në Maqedoni sëmundja e coronavirusit nuk ka pasur e as nuk do të ketë kulm – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Panovski: Në Maqedoni sëmundja e coronavirusit nuk ka pasur e as nuk do të ketë kulm

Mjeku Nikolla Panovski thotë se kulm të coronavirusit në Maqedoni nuk ka pasur dhe as që do të ketë.

Ai në një intervistë për Tv Alfa thotë se sëmundja do të vazhdojë edhe më tej pa pasur ndonjë pik të veçantë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Sipas meje nuk ka pasur as nuk do të ketë kulm, ka pasur ditë ku ka pasur më shumë të sëmurë, por mesatarisht nuk ka pasur kulm të sëmundjes. Ndoshta disa qytete kanë pasur kulm, për shembull Kumanova ku përnjëherë pati rritje të sëmundjes”, tha Panovski.

Panovski thotë se shkurtimi i orës policore është një mundësi e mirë. Sipas tij më mirë do ishte nëse fare nuk kishte orë policore./Telegrafi/

 

Related posts

Aksion evropian për parandalim të krimit në Ballkanin Perëndimor

Televizioni Koha

MOSBARAZIMI I AKCIZËS SË DERIVATIT EKSTRA TË LEHTË ME DIZELIN DËMTON QYTETARËT, BUXHETIN SHTETËROR, KOMKPANITË DISTRIBUESE DHE AMBIENTIN JETËSOR

Televizioni Koha

Shoqata e Aktiviteteve Rekreative kërkon mbështetje financiare nga Qeveria e Maqedonisë

Televizioni Koha

Leave a Comment