Lajmi i Ditës Maqedoni

Patinazhi në Tetovë mbetet i paarritshëm për shfrytëzim

(MIA) – Tetovarët me siguri nuk do të kenë mundësi ta shfrytëzojnë patinazhin montues në sheshin e qytetit i cili ishte dëmtuar para se të lëshohet në përdorim. Edhe pse drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport Darko Kaevski të dielën paralajmëroi se me komunën kanë biseduar për sanim dhe lëshim në përdorim të patinazhit, kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi me qëndrime kundërshtuese, tha se do të sanohet, por për shkak të kushteve të motit do të mbetet për vitin e ardhshëm.

“Normalisht që do të sanohet, por siç është moti nuk mendoj se do të mund e njëjta të shfrytëzohet. Normalisht më vjen shumë keq për faktin që punët e mira u pengojnë njerëzve. Duhet të mësohen ndonjëherë edhe në punë të mira, mund të ndodhin edhe punë të mira. Ne do ta sanojmë, dhe dimrin e ardhshëm ndoshta do të kemi më shumë fat për ta shfrytëzuar”, tha Arifi.

Në fund të dhjetorit filloi të vendoset patinazhi montues, ndërsa në natën e vitit të ri ishte djegur një pjesë e rrethojës së aluminit. Vendosja e patinazhit montues sportiv është projekt të cilin e zbaton Agjencia për Rini dhe Sport. Tetova është një nga shtatë qytetet e parashikuara për vendosje, përkatësisht montim të patinazhit me vlerë të tërësishme prej 14 milion denarë. as/sa/

Related posts

E rëndë/ Vret veten ditën e 8 Marsit nëna shqiptare e 5 fëmijëve (EMRI)

Televizioni Koha

Në të njëjtën kohë qytetarët protestojnë në Drenas, dhe deputetët diskutojnë në Kuvend, për rastin e 16 vjeçares

admin-tvkoha

Gjykata e Apelit refuzon ankesat e Grupit të Kumanovës, konfirmon vendimin e shkallës së parë

Televizioni Koha

Leave a Comment