03/12/2023
3.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pensionistët nga Negotina bllokojnë rrugën për në Gjevgjeli, kërkojnë rritje të pensioneve

Pensionistët e Negotinës e kanë bllokuar daljen nga Negotina për nga Gjevgjelia. Ata kërkojnë që pensioni minimal të jetë 20 mijë denarë, rritja lineare duhet të jetë 5 mijë denarë për çdo pensionist.

“Ne duhet të durojmë dhe të qëndrojmë pranë vendimeve tona. Nuk duhet të dorëzohemi”, theksoi pensionistja Kata Apostolova.

Pensionisti Metodi Petrov, përfaqësues i Bordit iniciativ për të kërkuar të drejta më të mëdha për pensionistët, bëri thirrje për një masë më të madhe, për të korrigjuar padrejtësinë e bërë ndaj tyre.

Në vendin e ngjarjes qarkullimi rregullohet nga zyrtarët e policisë. Lëshohen vetëm rastet urgjente. Automjetet që kalojnë transit në këtë seksion pranë sallës së sportit devijohen në rrugë alternative. Ata që nuk duan të shkojnë në Shkup dhe Gjevgjeli kalojnë nëpër Kavadar.

Të fundit